Gratulerer. lille gull!

 

 

-noen timer gammel-

17.januar for 2 år siden kom en liten, livlig jente til verden, 3 uker før termin. Fødselen gikk over 2 døgn og var et sant mareritt. Aldri før har jeg hatt slike smerter, vært så utmattet og klar for å gi opp. Har du lest om de kvinnene som har lyst til å gå fra fødselen og blåse i hele greia? Vel, jeg var en av de! Det sies at da er den fødende kvinnen klar for å presse ut ungen. Hun kom ut tilslutt da legen dro frem tanga. Jeg fant et ekstra gir jeg ikke visste at jeg hadde. Her skulle det ingen tang til:)

Livet vårt ble igjen satt på hodet med en liten krabat i heimen. Tre var blitt til fire og nye rutiner skulle innføres. Det sies at en er som ingen og to er som ti. Vel, det kan jeg og mannen skrive under på. Ihvertfall innimellom. To små er dobbel glede, men også dobbel jobb. Er det ikke den ene så er det den andre. Mannen sier at nå er søvn og matro oppskrytt. Skjønner ikke hva han mener:)

Det er utrolig moro å se hvor forskjellig jentene våre er. Marielle er en livlig, meget bestemt skravlehøne. Hun har pratet fra hun var 9mnd, i ett sett:) Til å begynne med var ikke så mye forståelig, men nå har hun et bredt spekter av ord. Idag startet hun dagen med et nytt ord: “Aan a!” (Faen a). Jeg måpte og ba henne gjenta hva hun sa. Det gjorde hun såklart. Jeg måtte da spørre om hun sa Faen. Ja, svarte hun med et smil. Det er da man kunne ønske at man klarte å la være og flire i slike situasjoner. Hun var så klar på hva hun sa:) Det skal sies at hun mistet kostebrettet i gulvet og da kom utbruddet. 

♥GRATULERER MED 2 ÅRS DAGEN MARIELLE♥

-Å være mamma betyr at du er noens klippe her i livet-


Igår var jeg og mannen på en etterlengtet DATE. Amazing wannabees fra Modum hadde show i flotte Drammens teater. Herremin for et show! Vi toppet kvelden med deilig middag. Vi bare nøt kvelden og tiden med hverandre. Og ikke minst middagsro:) Spise uten at noen trenger noe, har sølt, ikke vil sitte på stolen sin eller ikke vil spise. 

Fortsatt fin helg til deg og dine♥

Margit

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg