-Full rotering-

God søndag?

Denne uken har det skjedd mye på hjemmebane. Møblene her fått en fullstendig rotering. Nå kan jeg si meg ferdig med ommøbleringen. Det har tatt noen dager, men det gjelder å ikke skremme mannen helt. Vi har fått en ny sofakrok, her stod det en skjenk og lenestoler tidligere. Rett ovenfor sofagruppe står nå TV´n. Mannen synes det var tipp topp med mørk vegg bak TV´n. Godt han ble glad for noe også:)

Jeg er så utrolig fornøyd med at vi valgte kvadratisk stue da vi tegnet huset. Det gir så mange muligheter for ommøblering. Og jeg ELSKER jo endringer i heimen! Ved å flytte på møbler skaper du nye miljøer og uttrykk uten at det koster deg noen ting. I tillegg har jeg så mange muligheter siden jeg valgte å kjøpe 2stk sofa og 2stk lenestoler i samme serie. De kan settes sammen på mange måter. Se forskjellige sammensetninger her her her her

Noen som ser at jeg har fått opp en flott lampe? Den har ligget på vent i 1,5år. Jeg har ikke klart å bestemme meg for hvordan vi skulle løse det med takpunkter, og siden jeg flytter om så ofte var det en utfordring. Nå har jeg fått en skinne så jeg kan flytte lampa i takt med flyttingen. Nå er også gardiner kommet opp. Disse tilhører kjøkkenet og skal tilbake bare jeg finner noen til stua. Det tar tid å bo seg til:) 


Idag fyller bestemor 80ÅR- hipp hurra! Nå blir det selskap for store og små. Krysser fingrene for at  minstemor ikke blir bilsyk. Jeg er beredt med skift, håndklær, papir, platposer og i det hele tatt. 

Tusen takk for alle gratulasjoner til Marielle. Det er ikke stort hun skjønner av dette. Hun var en ivrig hjelper på kjøkkenbenken da vi bakte kake. Og da hun fikk gaver hoppet hun opp og ned og ropte: “bippi, bippi!” Hun skal feires med stort selskap neste helg:)

Jeg får flytte den svette kroppen min inn i dusjen så vi kommer oss avgårde. Gjør dette til en fin søndag♥

Margit

9 kommentarer

Siste innlegg