-Endelig spisestue-

Hei i snøstormen♥

Dagens treningsøkt ble en løpetur i snøføyka med joggevogna. Marielle sov så søtt langt nedi vogna, godt tullet inn. Jeg derimot løp med snø rett i ansiktet, friskt og godt. På veien var det halvveis brøytet så det ble en skikkelig treningsøkt. Turen ble ekstra langt siden ikke alle veier er brøytet og vogna var ekstra tung på dette føret. Vel hjemme var jeg gjennomsvett og armene dirret. Tungt å pushe en 2-åring+ vogn fremover og oppover. Super start på dagen♥


Mange av dere har etterspurt bilder av spisestua vår etter ommøbleringen. Idag var det endelig fint lys og alt på plass. Jeg har lenge vurdert å flytte spisestuen fra kjøkkenet og inn i stuen. Moro å se om det er en løsning vi liker. Jeg synes spisestue-sofaen kom mer til sin rett her inne, og mot den elegante tapeten. Den har forsvunnet helt tidligere da TV´n stod der og et vitrineslap. Nå har vi endelig spisestue og egen spiseplass på kjøkkenet!

Jeg har savnet to spiseplasser innimellom. Spesielt til jul, selskaper og tilstelninger. Jeg har til nå ikke fått pyntet bordet når vi skal ha selskap før noen timer før. Men nå kan jeg pynte spisestuen klar dagen før om jeg vi, og alikevel ha spisemulighet på kjøkkenet. Det skal jeg få testet ut allerede til helgen. Vi skal feire Marielle på søndag. Idag har jeg handlet inn og fikset det meste til bursdagen. Jeg kommer hjem lørdag kveld fra innkjøpsmesse. Da skal jeg pynte bordet og se hver gang vi møtes samtidig:) 

Nå er det filmtid med jentene mine♥ Litt hverdagskos er ekstra stas. Husk at det er flest hverdager!

Klem fra Margit

14 kommentarer

Siste innlegg