-Innkjøpsmesse-

God morgen♥

Jeg er klar for dag 2 på messen etter en fin natt på Royal Christiania Oslo. Tidlig oppe for å få med meg litt trening før frokost. Og herremin for en frokost! Det er sjelden jeg er stappmett etter frokost, ihvertfall ikke hjemme:) 

Jeg knipset noen bilder i farta igår som jeg slenger ut her. Totalt fri for redigering:) Det er mye deilige farger på messen, skikkelig vår og sommer følelse. Det skal bli deilig å få litt farge inn i heimene igjen. Det går mye i pasteller og litt knaller farger. Det som går igjen hos mange er skalaen corall, rosa, orange og blå, turkis og blågrønn. Og selvfølgelig lin, grå og andre dusere farger som vi allerde har i fargepaletten vår.  Jeg har funnet mine favoritter som skal handles idag. Men hva synes dere om årets farge orange?

Is orange the new black?

Ser du noe DU liker?

Etter messen igår møtte jeg Marna/ Komikerfrue og hennes familie på Yaya´s. Utrolig deilig mat! Jeg og Marna var i Thailand sammen i mars og spiste mye god Thai-mat og lærte også å lage noen retter. Jeg synes det var ekstra gøy å spise thaimat igjen igår. Mimre litt:)

God lørdag til deg♥

Margit

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg