-Fredagskos for 1-

God fredagskveld♥

Jeg elsker fredager, nå ligger hele helgen ubrukt foran oss. Det skal bli så deilig med helg, mer enn noen gang. Denne uken kjennes i alle muskler og ledd i kroppen. Jeg har vel aldri før shauet, løftet, pakket ut, pakket ned og stått på så mye som denne uken her. Vi har fått inn så mye nye varer, veldig mye er nå ute på nett, kontorjobben er ganske a jour og mange kunder har fått med seg mye fint i posen hjem. En hektisk uke med andre ord:) Det er deilig å kjenne at man lever!

Jeg dumpet endelig ned i sofaen etter ukens 5 treningsøkt. Jeg kan si meg fornøyd. Vet dere jeg hadde aldri klart å gjennomføre en så hektisk hverdag som jeg har om det ikke hadde vært for treningen. Den gir meg ekstremt mye ekstra energi og hjelper meg med å klarne hodet. Tro det eller ei! 5-6 økter i uken gir meg mye mer enn det tar. Ja, det går med mye tid til det, men alt handler om prioriteringer. Jeg vil derfor fremover dele litt treningsmotivasjon, øvelser, tips og kanskje litt treningsoutfits med dere. 

Smørklokke-RM // Bolle-RM // Glassklokke-RM // Rottingbrikke-RM // tøyserviett- Lexington

                                                                                                 -All out of butter: Please refill! –

Nå skal jeg krype enda lenger opp i sofaen med et utrolig mykt pledd og et glass rødvin. Knaske litt knekkebrød og bare nyte denne alene-fredagen. Det blir ikke det samme uten mannen hjemme, men imorgen kommer han endelig hjem. Alle hjerter gleder seg i heimen♥

Fredagsklem fra Margit
 

 

5 kommentarer

Siste innlegg