-Mammas hjørne-

Gratulerer med dagen alle mammaer♥

Det er ganske unikt å få en egen dag! Den dagen i året de fleste av oss får servert frokost, en koselig hilsen fra de små håpefulle og blir satt litt ekstra pris på. Det er også den dagen vi reflekterer litt ekstra over det å være mamma, og kjenner oss ekstra takknemmlige. Innimellom kan rollen som mamma føles ekstra tung, håpløs og utilstrekkelig. Men husk: ingen er en bedre mamma for dine barn enn deg selv♥

Jeg vil heller VÆRE en god mamma enn å prøve å fremstå som en god mamma. En sokk av hver en dag er ingen krise!

Nå har jeg laget meg et hjørne på kjøkkenet, en kosekrok. Det ble litt ekstra med plass etter at vi flyttet spisestuen ut i stuen. Jeg er veldig glad i kjøkkenet mitt, og nå kan jeg sitte her og bare nyte. Det mangler et lite bord, jeg har ingen steder å sette fra meg kaffe/tea koppen. Det må til om man skal krype opp i stolen under pleddet. Dette er også en sone fri for TV, god det også. 

Se hva som ble mitt før helga♥ Rosa! jeg har flere tepper, men det er ingen pledd som slår ullpleddene fra Lexington. De er ikke altfor tykke og stikker ikke slik mange ullpledd gjør. Dette er mer likt et mykt ullskjerf. Rosa må til i mammas hjørne:)

                                                                                                 

                                                            -Noen stjal plassen min-

Pledd-Lexington// Pute-Lexington// Trelykt-RM

Nå skal vi kles i ull hele gjengen, ut på tur:)

Søndagsklem fra Margit

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg