Lets Fake it!

Ja, hvorfor ikke?

Jeg har valgt meg navnet Drømmeverden. Eller faktisk var det mannens ide da jeg skulle åpne butikken for 4 år siden. Jeg digget navnet da og gjør det fortsatt, flere ganger i uken får jeg høre fra kunder at butikken har et så fint navn. Det er stas! Drømmeverden har blitt meg og ER meg. Ikke bare er butikken unik og helt meg siden jeg har håndplukket alt, har jeg ikke trua kommer det ikke inn døra. Men denne bloggen med samme navn er meg, og en stor del av min hverdag.

Jeg lever i min rosa boble og den vises her på bloggen. Det betyr ikke at mitt liv og hverdag er en dans på roser. Bloggen viser min drømmeverden, resten egner seg ikke på trykk:) Mange spør om det alltid er så rent, ryddig og perfekt hjemme hos oss. Det er det selvfølgelig ikke! Men jeg inspireres ikke av rotete hjem, derfor vises jeg ikke slike bilder her. Det er MIN blogg. Når det er sagt så må jeg innrømme at hjemmet vårt stort sett er rent og ryddig. Mor selv rydder litt hele tiden så det ikke hoper seg opp. Jeg kan ikke fordra å reise hjemmefra når oppvasken står på benken. Støv på hjernen kan man vel kalle det:)

Jeg prøver ikke å fake min hverdag, men det er viktig å skille mellom å by på seg selv og privatliv.  Butikken er en stor del av min hverdag og mitt liv. Jeg ønsker nå å dele mer av denne biten med dere. Da tenker jeg ikke bare på alle de fine varene, men selve driften. Oppturer, nedturer, feiltrinn, gode valg osv. Jeg er stolt av å være en grûnder som turte å ta en sjanse og følge min drøm. Jeg skapte min Drømmeverden! Kanskje jeg kan inspirere andre til å følge sin drøm? 


Så over til overskriften. Jeg må ha friske blomster i hus, gjerne nye hver uke. Blomster er en stor del av interiøret og skaper en god stemning. Hortensia er en av mine favoritter, ihvertfall på denne tiden av året og utover sommeren. Desverre dreper jeg den etter kort tid. Nå har jeg løst det problemet, fake it is. Eller silkeblomst som det heter, for all del ikke plastikk. Jeg har lett lenge etter en som ser ekte ut, endelig kan jeg si mission completed. Perfekte å ha i vinduene også når solen begynner å varme litt for mye og kverker det som er.

Hortensia // Double Hurricane-RM // Rosa pute- Lexington// Rosa pledd- Lexington// 

Jeg gleder meg til å ta dere med på jobb etterhvert. Gjør du?

Jeg har laget en ny runde med knekkebrød. Håper å få tatt noen bilder imorgen, så titt innom for oppskrift:)

1 kommentar
    1. Jeg også elsker hortensia. Vi har ei varmepumpe som står og blåser varm luft over spisestuebordet,og den tar nuven av alle blomstene jeg kjøper- de tørker ut. Derfor så jeg har også måtte gå til innkjøp av fake blomster. Heldigvis har kvaliteten på silkeblomster blitt veldig bra med årene! De ser veldig naturtro ut! Mine er hvite.. Takk for at du deler små og store øyeblikk med oss andre. Du er til stor inspirasjon! Klem fra Mette 🙂

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg