-Lekent og lett-

Når det blir lysere ute har jeg en trang til å kle meg i lettere klær og mer farger. Pasteller er min favoritt, da aller helst rosa. Støvlettene byttes ut med nette sko, converse eller ankelstøvletter. Småsko på bar asfalt♥

Jeg viste denne buksen for kort tid siden på instagram (@drommeverden_no), men da sammen med grå ulljakke og topp. Nå har jeg byttet ulljakken ut med vårlig cardigan,  selvfølgelig rosa. Buksen er multicolored og kan matches med rosa, grå, blå, mint, corall, hvit, sort?.ja i det hele tatt det meste. Stilig, edgy og cofy på en gang. Alt etter hva man mikser den sammen med. Idag ville jeg være litt leken:) 

Da har jentene reist på en mini vinterferie og jeg flytter inn i butikken for noen dager. Nesten ihvertfall. Sånn er det å drive for seg selv, innimellom må man bare. Ingen gjør jobben for meg. Men for all del, jeg klager ikke! Dette er bare gøy- nå skal jeg gjøre ting jeg ikke kan. Litt som pippi. Tror kanskje jeg skal ta dere med på jobben. Ja, det tror jeg:)

Multi bukse// cardigan// lintopp

God fredagkveld til deg♥

2 kommentarer
  1. Hei!
   For en søt vårlig jakke! Den må til vurdering!
   Jeg bare lurte på hvordan by Timo-skjørtene er i størrelse?
   Vurderer å bestille og lurer på om det er trygt, selv uten å prøve først.
   Er vanligvis en god miks mellom M og S.

  2. Ragnhild:Den jakken er såfin:)
   De er ganske vanlig i størrelsen. Men veldig tøyelige. Man kan bruke nesten alle størrelsene, det blirbare mer stoff og drapering jo større størrelse. velg den størrelsen du bruker til vanlig:)

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg