-Helt Blå-

Nå er vi skikkelig fjols til fjells:)

Deilig med noen dager fri, selv om været kunne vært bedre. Som de sier: “det finnes ikke dårlig vær, bare dårlig klær”. Nærmest snøstorm på fjellet så vi har kledd oss deretter. Utelek i snøen er moro for det. Ekstra godt for de små med vafler og kakao etter endt utelek. Mor selv ga seg ikke med det. Jeg kledde meg for snøstorm, ja nærmest for en tur over nordpolen. Deretter bar det ut på løpetur. Jeg ble overrasket over hvor deilig det var, ikke var det kaldt og bena gikk lett oppover. Det var helt til jeg skulle starte på veien hjemover. Herremin for en motvind og snøføyke! Snøen pisket i ansiktet nærmest som sandpapir. og jeg følte meg mistet pusten akkuart som et lite barn som blir blåst i ansiktet. Jeg kom tilbake med mascaraen nedi munnvika (dumt med sminke på tur ja) og snørr/slim helt ned på haka. Snakk om å se ut som en idrettsutøver a! Haha! Det skal sies at etter endt tur var det så verdt det og utrolig deilig. Krype nydusjet opp i sofaen med en kopp kakao, og være sånn godsliten. Tips til deg: ta alltid med joggesko på tur!

Været var helt motsatt tidligere i uken. Vi knipset noen bilder av dagens outfit på jobb. Min nye genser fra byTimo er et lite kunstverk. Nydelig strikk i en utrolig myk kvaitet. Sånn man aller helst bare vil kose med:) På siden har den en blonde. Alt i alt er den helt nydelig! 


Genser- By Timo

Imorgen tidlig bærer det tilbake til hverdagen. Godt med ferie, men også deilig å komme tilbake til hverdag og faste rutiner. Jeg passer best til det:)

Nattaklem fra her oppe i snøstormen

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg