-Bordet er dekket-

Helgene er tid for ekstra kos, god mat og tid sammen med de du er glad i. Jeg liker å lage god mat og dekke bordet litt ekstra selv om det bare er “oss” her hjemme. Det er litt hyggeligere å sitte ved et bord og nyte et godt måltid om det er lagt litt ekstra i utformingen. Ofte er det ikke så mye ekstra som skal til annet enn noen fine boller, former, kurver, sausnebb. Ja det meste utenom kjelene rett på bordet. 

Jeg har to favoritter når det kommer til dekketøy som boller og annet tilbehør: Riviera Maison og Greengate. Den første er litt mer klassisk, enkel og tøff mens den sistnevnte er mer romantisk, fargerik, og søt. Sammen er de kjempekule! Idag ble det en god dose med dekketøy fra Riviera Maison. Der finner jeg så mye kjekt kjøkkenutstyr og ting man ofte trenger. Oliven krukken er helt super til fetaost. Det er hull i øsa som følger med. Jeg er ikke glad i fetaost-glassene, det renner olje nedover glasset. Flere som misliker det?

Baguette bowl// Salt kvern// pepper kvern// Olives jar// Home trivet// Fransk bolle// RM vinglass// 

Jeg er så glad i den fine Baguett bollen! Like fin til frokost som til middag.

Imorgen skal vi i barnedåp. Jeg har lagt frem klærne til alle 4. Det er ordentlig deilig! Slippe alt stress imorgen og bare nyte en lat morgen. Skjorta til mannen er ferdig strøket. Jeg kan ikke fordra å stryke. Faktisk har jeg utsatt det lengst mulig idag, da er det trist å se at det tar bare noen minutter når jeg først gjør det. Note to myself! Uansett nå er alt klart og det kan virkelig anbefales. 

Håper du dekker bordet litt ekstra imorgen, det er jo tross alt søndag♥

5 kommentarer
  1. Hei😊
   Så flott bord. Og jeg elsket bollen med småboller på kanten…-hvor kan man få tak i den? Jeg prøvde å lete i nettbutikken din, men klarte ikke finne den…. Må ha, bare må ha😊
   Klem fra JUOT.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg