-Sofatjeneste og 48timer-


God morgen fine lesere♥ Har du tatt utfordringen min? Håper du har sett deg selv i speilet idag og sagt til deg selv: Jeg er FIN! For ordens skyld så tenker jeg ikke bare på det å være fin ift utseende. Vi er alle fine mennesker, utenpå og innvendig!’

Jeg rakk aldri innom her igår. Dagen startet med noe spennende før jeg dro på jobb i butikken, som jeg skal fortelle mer om siden. Etter en time fikk jeg telefon fra barnehagen, Marielle hadde kastet opp. Hun fikk være med meg på jobb, ihvertfall en liten stund tenkte jeg. Alene på jobb var det eneste løsning, men jeg var klar til å stenge og dra hjem om hun kastet opp igjen så klart. Vel, hun var helt seg selv og ingen tegn til sykdom der. Hun spiste, lo, lekte og skravlet med kundene. Faktisk var det ganske fint å ha henne med♥ 

Idag er ikke eldstejenta helt i form. Hun har vondt i kroppen og orker ikke på skolen, så da blir det sofatjeneste idag. Flaks at jeg har så fine ansatte. Stiller opp i siste liten♥ En fridag er ikke vondt for noen, jeg skal prøve å ikke tenke så mye jobb og være sammen med mine små. Om det passer seg sånn så skal jeg vaske vinduene i stuen. Herremin som de ser ut! En arbeidsoppgave iløpet av en dag med sofatjeneste er vel ok? Jeg er så dårlig på å flate helt ut!

Marielle får være hjemme idag og holde storesøster med selskap. Det diskuteres både her og der for tiden om man skal følge en 48timers regel ift oppkast. Det er en anbefaling fra folkehelseinstituttet. To døgn hjemme etter siste symptom ved omgangssyke. Men er foreldrene flinke til å følge dette? I dette tilfelle går Marielle mest sannsynlig ikke under kategorien omganssyken siden hun ikke hadde flere symptomer eller flere runder med oppkast. Mest sannsynlig kastet hun opp av andre årsaker slik barn ofte kan gjøre. Jeg holder henne hjemme idag for å være 100% sikker og idag passet det seg slik. Det er en utfording med syke barn når man driver for seg selv og mange ganger kan alternativet være å stenge, noe som er svært uheldig. Jeg tar mitt ansvar iforhold til sykdom og håper alle foreldre gjør det samme. Ikke bare for ditt eget barn, men også for alle de andre barna.

Hva er dine tanker rundt dette? Er du flink til å bruke 48timers regelen? Jeg vil høre din mening:)

Håper solen skinner hos deg også♥

1 kommentar
  1. Hei:) kom over bloggen din og tenkte jeg måtte legge igjen en liten hilsen. Du skriver veldig godt og har utrolig fine bilder:) setter pris på om du vil titte innom min blogg også:) blir veldig glad om du legger igjen ett lite spor etter deg:)
   http://Www.pourfemme.blogg.no
   Klem

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg