Vi kvinner kan!

Hei Søndag! Og hurra for kvinnedagen til alle de fine kvinnene der ute♥

Denne helgen har flydd av sted så altfor fort. Fredag fikk jeg unna innkjøp, spennende møter og sosialt samvær med Anette Marie og Marna/Komikerfrue. Jeg elsker å tilbringe tid i Oslo by. Det er klart når solen skinner og våren titter frem så viser Oslo seg fra sin beste side. Det er de gangene jeg savner å bo ved Lillestrøm igjen. Kort vei til alt! 

Et møte på fredag ga meg skikkelig giv til å gi enda mer av meg selv her på bloggen. Jeg skal dele mer av meg selv, mitt liv, min mening, min hvedag og min butikk. Alt i alt er det til sammen min Drømmeverden. Kjenner jeg nesten blir litt nervøs av tanken, men nu kjør vi! Det er ikke sjelden jeg får mailer, spørsmål eller telefoner fra kvinner der ute som vil starte for seg selv. HURRA for dere! Jeg fulgte drømmen og startet Drømmeverden for 4,5år siden. Den prosessen, erfaringene og veien frem til idag vil jeg dele med dere! Har du noe du lurer på, et tema jeg skal ta opp eller ønsker om hva jeg skal skrive om iforhold til dette så send en mail: [email protected] eller skriv under her.

Jeg feirer kvinnedagen med å gi dere en rabattkode til nettbutikken som gjelder frem til midnatt idag. Få 15% rabatt på nesten hele nettbutikken (ikke møbler) ved å bruke koden: kvinnedagen15

For vet dere hva? Vi kvinner kan! Hurra for kvinnedagen og alle superwomen der ute♥

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg