En skikkelig oppvask!

Endelig er fredagen her og en hel helg ligger foran oss. Denne helgen skal nytes på fjellet i det fine været. Eller…..det var ihverfall planen vår. Vi kom sånn circa halve veien til fjells før vi vendte snuta hjemover. Etter 4 runder med oppkast i bilen var nok nok. Marielle hadde da kastet opp utover sete, fleecedress, lue, smokk, Upsy Daisy, body og i det hele tatt. FY for en lukt! Som jeg har nevnt tidligere så har hun blitt bilsyk en del ganger tidligere og derfor valgte vi å fortsette turen etter første oppkast runde. Etter runde 4 valgte vi å snu og heller se hvordan formen hennes utarter seg. Denne gangen er vi usikre på om det er bilsyke eller omgangssyke. Tvi tvi for at det ikke kommer noe inatt!

Vel hjemme igjen står nærmest vaskemaskinen og lyser rødt, her må det vaskes. Samme hvor mye som må vaskes etter en slik opplevelse så er det ingenting mot det å se de små lide. Også får man ikke gjort annet enn å prøve og hjelpe. Sånt svineri! 

Håper fredagen deres har startet litt bedre. Jeg må bare takke for en superfin dag i Drømmeverden idag. Fult kjør, blide kunder, sola varmet og hyttetrafikken var absolutt der. Jeg elsker slike dager på jobb. Det gir sånn giv og energi. 

Fredagskvelden blir bra med litt Senkveld og et glass pepsi max♥

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg