En første gang for alt

Hei søndagskveld♥

Da kan jeg ikke lenger si at jeg aldri har hatt barn med omgangssyken. Noe av det værste en kan ha i hus! Bilsyken til Marielle viste seg å være omgangssyken. Æsj. Det er vel en første gang for alt. Nå har jeg snart vært mamma i 7år så det var ikke uforventet at trenden måtte snu. Denne helgen har ikke bare klær, pledd, sengetøy, bamser og alt i den kategorien fått seg en vask. Rart når man først begynner, da blir jeg bitt av basillen ihvertfall. Vinduer er vasket inne og ute, kildesorteingsskuffen på kjøkkenet, vaskerommet, skuffer og skap. Denne helgen har jeg vasket mer enn på lenge. Håndvask har fått seg en ny dimesjon, viktig med god håndhygiene!

Ingenting er som å dumpe ned i sofaen etter en slik helg for oss småbarnsforeldre:) Sofakroken er nå skikkelig vårlig, jeg ELSKER det! Jeg er en skikkelig rosadame, men de siste årene har jeg falt pladask for corall. Det er så fresh sammen med den beige paletten vi har her hjemme. Jeg har sagt det mange ganger før, men en god ting kan ikke gjentas for ofte. Hold en enkel fargepalett hjemme og tilsett noen elementer i en farge/tema etter sesong. En enkel og rimelig måte å fornye på:)

Corall strikkepute// corall mønstret pute// Corall telysholder// Corall lyslykt// Corall dekkebrikke// Lexington logopute// 

Jeg er klar for en ny uke og skal gi bånn GASS! Mye som skjer på jobben og jeg skal igang med nytt treningsprogram. Det blir moro! Krysser fingrene for at alt går bra her på hjemmebane for denne uken er det klart for å være gressenke igjen.

Margitklem♥

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg