Not my kind of tea!

Mandag er en deilig dag. Starten på en helt ubrukt uke, nye muligheter for å nå nye mål. Jeg liker mandager. Vanligvis. Idag har ikke vært noen god mandag. En slitsom natt med altfor lite søvn, til tross for at jeg la meg før kl.22(!). En stykk sur mamma som blir vekket av klokka så storesnupp skal rekke bussen. Tålmodighen strekkes. Vi rekker bussen. Lillesøster vinker farvel til storesøster. Svømmebagen er med, glad jeg pakket alt klart igår kveld. 

Lillesøster er slapp og vil bare kose seg på sofaen, barneTV er på. Skal jeg legge meg i vannrett stilling eller gjøre noe fornuftig? Et stort gjesp. Hiver meg på spinning-sykkelen i håp om å svette og våkne skikkelig. En time senere og en stykk god dusj er jeg klar for en ny mandag. Zoombimamma er vekk. Jobben kaller og lillesnupp leveres hos mommo. Jeg rekker litt jobb før vi skal en tur til legen. Ingen mat siden fredag bekymrer hønemor. 

Slik startet min mandag. Håper din mandag har vært fin?

Gleder meg til ny episode med Frikjent! Flere som ser på den? Deretter blir det senga, kroppen sier så.

Imorgen blir det hjemmedag på meg og vesla, jeg vil ikke levere henne i barnehagen før hun er helt frisk. Vi skal kose oss og jeg ser mitt snitt til å få unna papirarbeid når hun sover. I utgangspunketet er det ikke heldig eller lett å ta sykedag når man driver for seg selv. Akkurat nå skulle jeg ønske jeg hadde en arbeidsgiver. Mer om dette senere:)

Margitklem♥

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg