-Hjemmekos med lille-

Hei tirsdag kveld!

Denne dagen har vart forever. Ihvertfall føles det slik. Dager hjemme med syke barn er både koselig og slitsomt på en gang. Jeg er nok ikke laget for å bare være hjemme og gjøre ingenting. Utfordringen når man er hjemme med syke små er å ikke tenke på alt man skulle gjort eller kunne gjort. En vanlig fridag er kjempedeilig, men når det blir påtvungen fri må jeg endre tenkegangen min. Vi er ganske stuck hjemme og må innse at slik er det.

Lille ser ut til å være på bedringens vei. 4 dager med oppkast, ingen mat og minimalt med drikke har gjort meg kjempebekymret og urolig. Ja, jeg er dårlig på å ha syke barn, men det er verre for lille enn for meg. Jeg er tross alt frisk! Det er viktig at jeg holder motet oppe og overfører det til henne. Det beste med syke barn er all den kosen man får. Vanligvis er hun litt kosete, men stort sett over alt hele tiden. Nå har jeg fått skikkelig koseoverdose:)

//Collegekjole-Timo//

 Idag har jeg trasket rundt i den nye superdigge kjolen min. Collegekjole med lommer er jo så kult! Gleder meg til varmere vær, da skal den styles opp med olajakke, espadrillos og brune ben♥ Traske langs brygga. For ikke å snakke om å slenge den over bikinien, alltid klar for litt tanning:)

Mannen kom plutselig hjem her. Da blir det ost, kjeks og et lite glass rødt. Også på en tirsdag da! 

Imorgen skal jeg dele en super frokost med dere, NAM!

Margitklem♥

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg