Gjør vaskingen til en lek!

Hei og hopp♥

Har onsdagen vært topp? Her i heimen har vi rullet på gulvet, pyntet oss til prinsesser, bakt, puslet, lest og vært gjennom det som finnes av leker og bøker her hjemme. Lille er i fult vigør og storesøster kom hjem med bussen ganske tidlig. Korte dager i 1.klasse. Høydepunktet var kanskje da lille satte på “Let it go” sangen på ipaden og hadde show for meg. Hun danset, sang og gestikulerte. Akkurat slik storesøster pleier. Imponert:)

Nå tror jeg det meste av klær, sengetøy, håndklær, tepper, puter og bamser har fått seg en runde i vaskemaskinen. Det er helt utrolig hva de små klarer å spy ut. Jeg visste ikke at en så liten mage kan inneholde så mye. Det skal sies at jeg ble vedig imponert over hvor flink hun ble til å bruke bøtta etterhvert. *stolt i mammahjerte*

Det er ikke bare tekstiler som har fått seg en runde her hjemme, gulver og andre overflater har blitt skrubbet x antall ganger. Jeg er så utrolig glad i produktene fra Durance. De gjør vaskingen til en lek….ihvertfall nesten. Jeg skal ikke skryte på meg at vasking er en lek, men det blir så deilig lavendel lukt i hele huset. ELSKER lukten! Jeg bruker klesvasken og skyllemiddelet når jeg vasker sengetøy og håndklær, i hovedsak. Det er så deilig å legge seg i nyvasket sengetøy med lavendellukt, i tillegg er lavendel effektiv mot midd. Hurra! Jeg bruker det også til ull og silke, endelig lukter ulltøyet godt:) Durance finner du her.

Nå er jeg så klar for å komme tilbake på jobb. Mailboksen er full, to do listen vokser og beskjedene lar ikke vente på seg. Skal bli godt å få ting unna. Tror jeg skal legge meg snart så morgendagen kommer fort nok:)

Imorgen skal dere få være med inn på vaskerommet. Passe på nå som det er rent og ryddig!

Margitklem♥

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg