-Vaskerommet mitt-

Velkommen inn i min hule♥ Rommet vi helst lukker døren til når gjester kommer på besøk, men som vi er så avhengig av.  VASKEROMMET!

Jeg koser meg egentlig her inne, tro det eller ei. Noen ganger sniker jeg meg inn på vaskerommet når barna og mannen leker eller ser på barneTV. Helt stille, bare meg og tankene mine. Da vi bygget dette huset var det viktig for meg å få et vaskerom med innredning og greie løsninger. I tillegg ønsket jeg litt farger, planen var en vegg med blomstrete tapet. Desverre skjedde ting litt fort så murer´n var allerede igang med å flislegge den tiltenkte veggen før jeg rakk å hive meg rundt. Han kunne ikke skjønne hvorfor jeg ville ha en pen vegg der inne. “Skal du ha en gyngestol der inne også? Så kan du sitte å se på vaska som går”, sa han og fliret:)

Jeg er super fornøyd med at det endte opp med helt hvite vegger og grått gulv. Enkelt å holde rent. Rommet er lyst og gir en fin ro. Innredningen har jeg tegnet selv og fått produsert hos samme møbelsnekker i Estland som kjøkkenet vårt. Vasken er fra Ikea. Benken er stor og kan romme flere hauger med nybrettet klær. På motsatt side har jeg flere skittentøysdunker. En for hvitt, mørkt og farget tøy. Det gjør jobben enklere. Jeg har noen regler for å holde orden her inne, de skal jeg dele med dere en dag.


 Det var så deilig å komme på jobb igjen idag! Flinke ansatte som passer på mens jeg er hjemme. Lillemor er i 120 igjen og alle hjerter gleder seg. Idag hadde jeg innkjøp av vinter/jul kolleksjonen til en klesleverandør. Bare å glede seg sier nå jeg. Men først er vi klare for vår og sommer. Farger!!!!

Imorgen er det fredag igjen jo. Juhu! Det gledes♥

9 kommentarer

Siste innlegg