-Banana Oatmeal Cookies-

Har du noen brune bananer i kjøleskapet? Selv synes jeg bananene blir brune før jeg i det hele tatt får vurdert om jeg skal spise de. Det skal sies at jeg har 2 jenter, ja og en mann, som er glad i bananer. Men alikevel?. Brune og bløte blir de. Nå har jeg funnet ut hva de bør brukes til. For vi kaster da ikke mat!

Her om dagen fikk jeg det for meg at nå måtte de bananene brukes til noe. Ja, før de tok bena fatt selv og løp ut av kjøleskapet. Det eneste jeg kom på var banankake som vi bakte da jeg var liten. Å, minner! På let etter denne kaken i kokeboken min så kom jeg over en oppskrift jeg hadde skrevet ned for en stund siden. Mener jeg fikk den da jeg bodde i USA. Banana Oatmeal Cookies! Disse falt i smak hos jentene mine og meg. Et sunnere alternativ til kjeks. Vil du teste?

Oppskrift: 4 modne bananer♥ 4dl havregryn♥ 1dl olje♥ 2dl kokosmasse♥ 1/2 ts salt♥ 1ts kanel ♥1ts vaniljesukker Stevia♥ 1dl sesammel♥ 1/2ts kardemomme

Mos bananene med f.eks en stavmikser. Tilsett olje og krydder, deretter rør inn havregryn, kokosmasse og sesammel. Lag passe store kuler som klapper flate. Oppskriften ga 24 cookies. Stek de i på 175 grader midt i ovnene. Ca 15 minutter.

Mitt favoritt kjøkkenhåndkle i himmelblå fra Lexington finner du her.

Hva med å lage de til lørdagsfrokosten? Deilig med bær til, eller spis de med brunost eller syltetøy. Gjerne når de fortsatt er varme. NAM♥


Over og ut fra sofaen! Du vet det har vært en travel dag på jobb når bena verker og lunsjen ble først inntatt klokken 14.30. High Five!

Liker du dette innlegget? Del det gjerne med dine venner på facebook. 

3 kommentarer

Siste innlegg