HJEM- helt herlig

Sunday is Funday!

Ja, det skal være helt sikkert. FOR en dag! Vi kom oss ut av pysjen og fikk litt frisk luft i lungene. Mor selv fikk renset tankene og løst en del verdenspoblemer med en løpeøkt også, langkjøring er topp. Jeg får aldri klarnet hodet så bra som når jeg løper. Ren terapi, helt gratis!

Noe som ikke er gratis er kino. Det skal sies at vi nesten aldri er på kino, men idag fikk jeg lurt med mannen. Eller en liten rettelse, det var faktisk hans ide. Jeg holdt på å dette av stolen! Tror vi har vært på kino 3 ganger på 13år? 


Planen var å se Askepott, men den var utsolgt. Urutt, sier du? Jepp, vi er ikke kino-vant. Vi kastet oss over neste film for kino skulle vi på. Valget falt på barnefilmen Hjem. Den synes både jeg, mannen og begge jentene falt veldig i smak. Den var underholdene, glad, litt trist, fengende og søt. Hell i uhell der altså!

Marielle er 2 år og vi var spente på om det ville gå bra med henne. Hun satt stille og var så konsentrert gjennom nesten hele filmen. Popcorn og juice gjorde susen:) Mot slutten begynte hun å bli litt utålmodig. 1,5time var perfekt. Pernille derimot kunne gjerne vært lenger:)

Litt om filmen:

Romvesener søker tilflukt på jorden. De gjemmer seg fra sine fiender!

Når jorda blir tatt over av den altfor selvsikre og utenomjordiske rasen bøffer på leting etter et nytt sted å kalle hjem, blir alle mennesker raskt flyttet mens alle bøffene blir satt til å omorganisere planeten. Men når en ressurssterk jente, Tipp, klarer å unngå å bli fanget, finner hun seg selv utilsiktet medskyldig med en forvist bøff kalt Oi. De to flyktningene skjønner raskt at det er mye mer på spill enn intergalaktiske relasjoner når de legger ut på deres livs reise.

Husk at det er fri frakt i nettbutikken frem til kl.08.00 imorgen. (ordre over 500,-)
Margitklem♥♥
1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg