Husmor Pampering!

Hei i luken!

Lillelørdag og greier alt, håper uken så langt har vært bra? For min del har timene bare løpt av sted, og det gledes at veldig mange av planene mine for uken er vel gjennomført. Jeg tror det er påskeferien som er i sikte som biter meg litt i rompa. mye skal på plass før jeg kan ta ferie og da gjelder det å ligge foran skjema. I år gleder jeg meg ekstra til ferie, det skal bli deilig å koble av jobben og bare være sammen med familie og venner. Tiden fra jul til nå har bare forsvunnet, trekk pusten og heng deg på. #den følelsen.

Ikveld har husmor spa stått på planen. Eller brannslukking vil jeg kalle det. Med 2 små, butikk og altfor få timer i døgnet så blir det lite tid til egenpleie. Jeg er ikke desverre ikke priviligert med full pampering i salong, den luksusen lar jeg andre ta seg av. (skulle ønske det var meg men..) Men at jeg ikke lærer snart! Alltid i siste liten og dagen før det gjeder. Mor skal på jubileumsfest imorgen. Nettavisen/side2 fyller 10år og det skal feires. Gleder meg til å møte mange i side2, bloggere og ansatte. Tjohoo!

Jeg ELSKER håndklærne fra Lexington. Har du ikke testet de? Da må jeg bare få anbefale de. Kjempekvalitet, de kan vaskes og vaskes år etter år. Og det viktigste av alt de er myke og tørker faktisk kroppen. Jeg kan ikke fordra håndklær som ikke trekker til seg fuktighet. Stort utvalg her.

Nei, på tide å skrubbe av seg dette klisset i ansiktet og slukke duftlysene. Dette har jeg ikke tid til. Kofferten skal pakkes og jeg har en del mail å sende. #back2reality

Margitklem♥

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg