Reality check!

Et døgn fylt med hotell, champagne, høye hæler, sushi, fingermat, goodiebags, kjendiser, bloggere, samarbeidspartnere og ansatte i Nettavisen. For en fest! Heldige meg som fikk ta del i side 2/nettavisen sitt 10års jubileum. Ganske langt fra min hverdag som mamma, husfru, grûnder og kone. Det er lite i mitt liv som kan sammenlignes med et slikt luksusliv.

Jeg kom hjem til klesvask, husvask og matlaging. To blide jenter som kastet seg rundt halsen min og ropte mamma! Nok en gang kan jeg si: borte bra, hjemme best. Jeg er så lykkelig der jeg er i livet mitt nå. Turbo-mamma med mange jern i ilden. Hus på landet, en mann med stor M, 2 fine jenter og en jobb jeg elsker. Nei takk til et liv som Diva. Eller litt diva er lov da. Ihvertfall en gang innimellom:)


Lørdagen vår kan beskrives med ett ord: laidback. Jeg tror dette må ha vært den lengste lørdagen på lenge. Tidlig oppe, tidlig ut i solen og mange timer foran oss. Ungene elsker å være ute, jeg og mannen liker oss i solveggen. Kaffe, kvikk-lunsj, dryppende vann fra taket og barn som skrattler. Lykke. 

Igår kjøpte jeg meg nytt kamera. Jeg elsker det allerede! Bildene får så klare fine farger og jeg har lært en hel masse. Scandinavian photo i Oslo er bare å anbefale om du skal ha nytt utstyr. Etter påske skal jeg inn igjen og hente en linse til som jeg har bestilt og få et kurs i foto. Det gledes!

Mannen er ute og mekker bil. Her blir det film og mulig jeg ommøblerer- igjen. Kanskje jeg venter til imorgen. Bilder kommer ihvertfall.

Margitklem

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg