-Big Break-

Hei fra fjellheimen♥ Skuldrene senker seg, solen skinner, det drypper fra taket og kaffen er varm. Påskeferie er deilig, og kom akkurat i tide kjenner jeg. Nå har det gått i 110 siden jul og før den tid også når jeg tenker meg om. Dette er den lengste sammenhengende ferien for oss butikkdrivere. Selv om jeg er flink til å ta meg litt ferie i julen, sommeren og noen langhelger så er det noe helt eget når butikken er stengt. Da er det fri for alle.

Etter et par timer var alt pakket ut, kjøleskapet fylt opp og alt klargjort. Nå skal dagene bare nytes. Rastløsheten slo meg etter 20min i solen. Lille ville gjerne på tur så da slo jeg to fluer i en smekk. Løpetur med lille i vogna. Perfekt i sol og de høye fjellene rundt. Det glitrer i snøen!

By the way: ingen fjelltur uten Mou skoene mine. Helt fantastisk å sette føttene oppi disse etter endt løpetur, gjerne uten sokker. De er som tøfler! Saueskinn inni som holder deg varm. Jeg har aldri hatt bedre vintersko. Vi har noen få igjen som selges til superpris. Sjekk ut her og her. 

Håper du nyter påsken enten du er hjemme, på fjellet, ved sjøen eller utenlands!

Margitklem♥

4 kommentarer
  1. Har lest litt rundt på bloggen din og jeg må si at du har en utrolig fin blogg! Kommer til å lese på denne bloggen mye mer<3
   Setter derfor utrolig stor pris på kommentar tilbake siden jeg kommer til å følge deg videre fremover! Gjerne legg meg til som venn slik at jeg kan følge deg, på den måten blir det letter for meg å se når du legger ut innlegg 🙂
   Ha en fin påske videre<3

  2. Tenkte bare ta en tur innom å ønske deg en flott Påske! Så ha en herlig påske! Ha det gøy – det blir tidsnok hverdag. Med hilsen Markus.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg