Ny farge på kjøkkenet?

Vel overstått påskeaften! Jeg synes det akkurat var onsdag og starten på en lang påskeferie foran oss. Straks er det søndag og helgeslutt. Skikkelig bomus med fri på mandag. Da skal jeg starte prosjektet mitt vårrengjrøing. Jeg regner med at jeg ikke er den eneste som har ting og tang som ikke brukes lenger. Det samler seg opp i skuffer, skap og for ikke å snakke om bod/garasje. Litt usikkker på hvor jeg skal starte opp. En plan høres fornuftig ut:)

Det er ikke så mye jeg savner her på fjellet. Men en ting er sikkert, jeg savner kjøkkent mitt. God plass, mye redskap, stor stekeovn, ja i dety hele tatt. Her til fjells lever vi litt mer primitivt og lager mat deretter. Nå gleder jeg meg til å kokkelere igjen. En deilig middag står for tur imorgen. 

Nå som påsken er på hell er virkelig våren igang. Det var en typsik veiskille for meg tidligere. Etter endt fjellpåske var det hjem til bar bakke, småsko og hoppestrikk. Nå skal kjøkkenet våres opp enda mer. Vurderer å bytte det blå ut med en ny farge. Rosa står høyt i kurs hos meg, så kanskje?

Hvilken farge liker du best nå?

Gleder meg til å ta kjøkkenbilder med det nye kamera. Det blir nok som natt og dag:)

Mange reiser hjem fra ferie imorgen søndag. Kjør pent og ta hensyn til andre, vi kommer ikke fortere hjem ved å være aggresive og egoister.

Margitklem♥

 

6 kommentarer

Siste innlegg