Nå er det slutt!

God kveld♥ Mange av dere er kanskje på vei hjem fra ferie nå. Det ryktes om kø på alle de store utfartsveiene. Vel, det er vel ikke noe nytt for de fleste. Kjør forsiktig! Tidligere idag streifet politi-helikopteret rett over huset vårt. Det fløy lavt og holdt seg i nærområdet lenge. Jeg ble så nysgjerrig, men antok at det var for å følge med på fjelltrafikken. Både trafikken fra Sigdal og Norefjell/Hallingdal er på hver side av bygda her. Leste akkurat at de var på søken etter en bil som stakk fra når de hadde en rutinekontroll tidligere. Idiot!

Vi reiste tidlig hjem fra fjellet idag. Ingen trafikk og masse tid hjemme. Det meste av klesvasken er allerede tatt og all bagasje er pakket ut. Jeg hater å pakke ned og pakke ut så det er virkelig klapp på skulderen! Hadde jeg ikke fått det unna nå så kunne det fort tatt dager, rart hvordan det da bare blir liggende. Denne påsken har vært så fin på alle måter. For det første så har været vært helt på vår side, det meste av tiden har vi tilbragt ute. Hver dag har vi gjort så mye gøy, vært sammen med fine folk og ungene har lekt og lekt. I tillegg har vi kost oss sånn skikkelig i vårt lille krypinn. Jeg er over gjennomsnittet glad i å ha det fint og i orden rundt meg. Da slapper jeg skikkelig av. Siden vi pusset opp i høst og bygget på litt så ble alt så mye mer koselig. Jeg og min lille familie stortrives!

Oppussingen her har ikke vært av den store sorten. Litt maling, beis og nytt stæsj. Her var det tidligere et skikkelig furuhelvete, vi du se før bilde så se her.  Jeg har brukt drivved beis på veggene og malt tak og vinduskarmer hvite. Ellers er vindusbrett, gardiner og interiør revet ut. Mye av det som er puttet inn hadde jeg fra før, sofaen er kjøpt brukt på finn. Alt i alt en rimelig oppussing som har gjort underverker:)


Jeg er ganske dårlig på å slappe av og ha skikkelig ferie. Alltid er det noe på to-do listen min selv om det er ferie. Denne gangen var jeg superflink med å få unna alt som måtte gjøres før ferie og har en liste klar for hva jeg skal gjøre når ferien er ferdig. Herremin det var så lurt det! Det har gitt meg rom for å nyte ferien og ikke tenke jobb i det hele tatt. Tips til dere som driver eget og har jobber hele tiden. For ja det er en livsstil, men jammen har vi godt av ferie innimellom. 

Digger tekstilene og den hvite stjerne knaggen fra Lexington. Kan kjøpes her 
 

Takk for nå, desverre måtte ferien ta slutt♥

2 kommentarer
  1. Utrolig fint. 🙂 Er hyllene og veggene beiset med den samme drivved beisen? Bare på nytt og gammelt treverk?
   Blir veldig inspirert. 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg