Hvor skal jeg starte?

God morgen mandag♥ deilig med ny uke, selv om det for mange er siste feriedag. Jeg skal ha en blanding av fridag og arbeidsdag. Det er deilig å starte sånn smått med arbeidsoppgavene, slipper morgendagen å komme så busende på! Aller først skal jeg starte dagen her:

Jag har et stort behov nå for å gjøre om og fikse opp her hjemme. Litt usikker på hva jeg skal gjøre, men en liten plan har jeg. Veien blir alltid til mens jeg går når jeg holder på! Bordet på kjøkkenet er bare midlertidig. Det er et fint bord som vi brukte på vårt tidligere kjøkkent. Planen var å pusse det opp, men bena er så løse og høyden helt feil. Det er ikke godt å sitte med bordplata skvise ned i låra. De må ha hatt helt andre mål før? Jeg har et annet bord på ønskelisten, tror det ikke er så altfor langt unna.


Ellers skal vi holde på ute idag. Vi lager noe gøy ute for prinsessene våre. Ting begynner å falle på plass, dere skal få se. Håper du nyter den siste påskedagen, skal du noe spennende idag? Nå er virkelig våren her! Lysere tider er jeg helt klar for♥

Dere, det er fri frakt i nettbutikken ut dagen idag. Perfekt å shoppe på nett når det er ferie og man kan sitte i fred og ro hjemme i sofaen. Ta en titt her.

Margitklem♥

6 kommentarer

Siste innlegg