Fornøyd nå?

La oss ta en svingom♥ Her i huset danser nærmest møblene rundt. Ja da, jeg er interiørgal og elsker det! Siste nytt på denne fronten er at sofaen er plassert på kjøkkenet. Dette har jeg tenkt på en stund. Men så er det ikke bare å få med mannen på planene mine. Ikveld fikk jeg lurt han. (mulig det har noe med at han har dullet med a Olga i hele dag. Rallybilen altså) En liten sneak peak her altså. Tenk å slenge seg nedpå sofaen her med en kopp tea og et interiørblad. Tror dette blir bra jeg:)


Ellers har dagen vært en skikkelig typisk søndag. Jeg har prøvd å tenke at det er mandag, men det funket dårlig. Det ble noen timer med jobb tidlig idag, godt med en god start imorgen. Solen viste seg etterhvert fra sin beste side så da måtte jeg bare ut. Det ble en langkjøringstur idag også, deilig å bare løpe og løpe. Etterpå var det godt å nyte resten av dagen sammen med jentene mine. Grillen ble funnet frem for sesongen også. Å du herlige vår!

Vil du få med deg noen småglimt fra min hverdag, butikk, livet som grunder, litt trening og mine søte små så kan du følge meg på snap: drommeverden.

God med ferie, men nå er jeg superklar for hverdagslivet igjen!

Margitklem♥

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg