Ikke etter planen!

God morgen♥ Her er dagen godt igang og vel så det. Mannen har reist på jobb, eldtstemann på skolen og jeg er hjemme sammen med vesla. Det er planleggingsdag i bhg. Skikkelig urutt synes jeg. Nå har vi hatt ferie så lenge at jeg gjerne skulle kommet igang med jobb igjen. Ting gjør seg ikke selv desverre. Jeg jobber en del hjemmefra idag, ihvertfall det som lar seg gjøre. Imorgene er det bare å brette opp ermene og ta i et skikklig tak. Gleder meg:)

Planen denne våren og sommeren var å få gjort en del i hagen. Nå er det på høy tid å få opp blomsterbed, hekk, stein langs veggene, plante trær, en murvegg på terrassen. Ja, ønskelisten er lang. Desverre er jeg redd det blir en drøm. Jeg får en restskatt som ikke låter bra i mine ører! Hvert år har jeg fått igjen en del på skatten, noe jeg også antok i år. Pengen var allerde øremerket hagen. Jeg har akkurat fått vite hva som gjorde at jeg fikk denne flotte restskatten, og jeg kjenner meg rasende! I utgangspunktet kunne jeg ikke forstå hvorfor det gikk feil vei i år siden ingenting er endret. Nå bår jeg vet grunnen så blir jeg bare så sint. Mulig jeg deler det med dere senere for dette kan faktisk gjelde flere. 

 
Inspirasjonsbildene har jeg samlet i mappen min hage og der kan de forbli enn så lenge. Det blir hage en gang, bare ikke i år. 

Det er en gledelig nyhet å se på blogglisten idag. Bloggen min ligger ganske høyt oppe. Tusen takk til alle som titter innom. Jeg skal gjøre mitt for å prøve å inspirere dere♥

Nå blir det tur ut med vogna, vesla vil ut på tur. Selv er jeg så snørrete og bjeffer som en hund. Forkjørelsen har hengt i over en uke nå. Nå kan den gjerne takke for seg og fly videre. 

Margitklem♥

3 kommentarer

Siste innlegg