Sofa på kjøkkenet er vinn-vinn!

Hei onsdag kveld, hu hei hvor det går! Denne uken kommer til å fly fort avgårde. Det var godt å være på jobb igjen. Mye å ta tak i etter påsken. Jeg koser meg sånn på jobb at det var en glede å være på plass igjen. Masse nye varer, hyggelige kunder og litt for mange fristelser. Lyst til å shoppe med meg alt hjem:) 

Det er ingen tvil om at hverdagen er igang for fult. Flere som merker det litt ekstra nå etter ferie? Vi må tidlig opp for å få eldste på skolen, det er ekstra tungt de første dagene. Vesla var ivrig på å komme seg tilbake i barnehagen, det er godt å se. Dagen går i ett med morgenrutiner, levering, trening, jobb, middag, lek og ikke minst lekser.

Mens eldstemann gjorde lekser på kjøkkenøya kunne jeg slenge meg litt nedpå sofaen. Fantastisk å ha sofa på kjøkkenet! Må være noe av den lureste ommøbleringen jeg har gjort her hjemme. Ihverfall synes jeg det enn så lenge (helt til jeg må ommøblere igjen). Pernille var ikke helt enig til å begynne med. Mamma, hvorfor skal vi ha stue på kjøkkenet? Det ser jo bare rart ut?. Vel vel. Jeg og vesla leste bok i sofaen mens storesøster gjorde lekser. Slik fikk jeg lekt med minste samtidig som jeg er tilgjengelig om hun største står fast med leksene. I hverdagen når mannen er bortreist på jobb så er det ikke så lett å være alene med begge. Spesielt i situasjoner som lekser for jentene er på så forskjellige stadier i livet. Minstemann blir utålmodig og masete om jeg bare hjelper eldste med leksene og eldstemann liker at jeg er i nærheten. Sofa på kjøkkenet er altså helt vinn-vinn♥

Beige/hvit pute-Lexington // Blå mønstret pute

Tidlig opp igjen imorgen så her må jeg bare hoppe i loppekassa. 

Nattaklem♥

Siste innlegg