-Leggerutiner og kosetid-

God kveld♥ Jentene er i seng for lengst og langt inne i Drømmeland. Idag har jeg hatt en ekstra lang dag på jobb, men fikk med meg kveldstiden med jentene hjemme. Jeg synes leggetiden med de små er så koselig. Og for meg er det viktig at vi får roet ned og at denne tiden blir så fin som mulig. Vi starter med dusjing/bading og skifte til pysjamas. Deretter får de kveldsmat og vi småprater rundt bordet. Ofte vil lille sitte på fanget og drikke melkeflasken sin. Skikkelig mammakos det! 

Marielle legges først. Hun elsker å titte litt i bøkene sine og innimellom får jeg lov og lese for henne. Aller helst vil hun bla og lese selv:) Vi har en ekstra seng på rommet hennes som brukes som daybed. Den er fylt med pledd og puter. Over sengen henger en bokhylle som hun når opp til. (hyllen finnes her). Kjekt at de små kan finne en bok selv. Etter en liten lesestund tar jeg henne opp på armen og hun legger hodet på brystet mitt. Jeg synger nattasang mens hun koser og nynner med: (jeg har endret sangen litt etterhvert som jeg sang denne for Pernille også)

So ro lille skatt
nå er dagen over
alle barn i alle land
ligger nå og sover
so ro tipp og tå
du er mammas jente
reven sover også nå
med halen under hodet


Deretter er det storesøster sin tur. Hun leser for meg, det er moro å se hvor flink hun er blitt til å lese. Noe av den beste tiden er praten vi har på sengekanten. Vi prater om dagen og hun spør om noe interessant. Kvalitetstid♥

Natti natt fra denne kanten♥

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg