-Plankemat-

God lørdagskveld♥ Jeg må bare dele denne fine ideen med dere! Igår var det som sagt duket for jentekveld for go´gjengen, endelig. Min kreative og flinke venninne hadde en super måte å servere maten på. For hva gjør man når man har litt manko på store nok fat? Jo, man lager sitt eget. 

Siden vi var ganske mange og maten var fingermat så var dette helt perfekt. Hun har satt sammen to lange planker og beiset de. Deretter er de trukket med kontakt papir, veldig greit med tanke på mat og gris. Plankene er plassert oppå dessertskåler for å få litt høyde på fatet. Hun hadde laget lefseruller med forskjellig deilig fyll. Laks, kremost, corizo, aioli, fårepølse, kalkunskine og mye mer. NAM!

Når maten var tømt ble det chips og sjokolade på planken. Var ikke dette en smart ide? Jeg skal ihvertfall lage meg en slik planke, med et bord på 3meter så kan den komme godt ti nytte. Tenk å servere reker på en slik planke da! 


Dagen har jeg tilbragt på jobb. Elsker å jobbe lørdagen, en helt spesiell stemning hos kundene. Mannen er kommet i hus, uken som gressenke er igjen over. Den har vært rene plankekjøringen:) Ting har stort sett gått på skinner og hverdagen kom fort tilbake. Det kan være utfordrende å være alene en uke med to små, full jobb og diverse aktiviteter. Men med riktig planlegging og rutiner så går det veldig fint. Jeg har derfor null sympati for de som syter over å være noen dager alene hjemme med barn hvert skuddår!

Nattaklem♥

 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg