-Deer & Stars-

Rommet til lille stjerna vår Marielle har ikke vært ferdig altfor lenge. Selve rommet var ferdig da vi bygget huset, men innredningen tok tid. Jeg ønsket ikke å lage et typisk prinsesserom med prismer, prinsessekroner, rosa og dill. Det har vi allerede ett av til eldste jenta, men så er også hun en skikkelig prinsesse-jente. Vesla er ikke helt der. 

Det er fortsatt et jentete rom med en del rosa, men fritt for prinsesse-stæsj. Jeg falt skikkelig for en rosa rullgardin med stjerner, den ble litt av utgangspunktet for resten. Rommet er malt i fargen bomull og en vegg i fargen marrakesh. Det gir litt lunhet i rommet og ikke fult så søtt. Serien Abbey med den søteste rådyrene går igjen i rommet. Hver kveld må Marielle si natta til alle rådyrene. Så søtt!

Fargene i rommet går i jordtoner med et hint av rosa og grønt. Når hun blir litt større og vi vil endre litt på uttrykket så er det enkelt å fjerne interiørtingene og bytte de ut med noe annet. Idag er rommet både søtt, lekent og lett. Hun elsker å sitte ved bordet å tegne, pusle eller bygge lego. De siste månedene har hun begynt å like seg veldig på rommet sitt alene, ofte løper hun inn der for å leke. Nå er så og si alle lekene fjernet fra stua for de ble ikke brukt. Tiden flyr så fort!

Rosa stjerne knagg// Taklampe Abbey// Vegghylle m knagger// Veggdekor Abbey// 


En veldig fin søndag er på hell. Bilen ble ren, veldig ren om jeg skal si det selv. Faktisk har vi vært ute nesten hele dagen, deilig vær tross i litt vindvær. Jeg er så glad i søndager. Stort sett får vi gjort masse, vært sammen masse og kost oss glugg. 

Jeg er klar for en ny spennende uke, håper du er det samme♥

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg