-Morgenøkt-

God formiddag♥ Først må jeg få takke for mange engasjerte tilbakemeldinger på rydde-innlegget mitt. Godt å se at vi er mange som liker å ha det ryddig i heimen tross små barn. Jeg skal følge opp denne tråden fremover, del gjerne tips med meg i kommentarfeltet. Så kan det være ditt tips kommer med her inne:)


Morninger hvor jeg får til en morgenøkt før jobb er helt gull! Noen ganger kjører jeg cardio grytidlig, helst før ungene våkner. Andre ganger tar jeg en styrkeøkt på gymmen før jobb, det prøver jeg på 2-3 ganger i uken. Det betyr at jeg ikke rekker kontorjobbing før jeg jobber i butikken, men det tar jeg igjen iløpet av dagen eller hjemme på kvelden. Noen dager i uken blir det en treningsøkt på kvelden, men det er helt ok. En blanding er best synes jeg. Alt i alt er jeg aller mest glad i morgenøktene, det er så deilig å ha fri på kvelden. Og skulle det dukke opp noe spennende på kvelden så er det godt å være ferdig med treningen:)

Idag ble det ukas 2.styrkeøkt. To dager på rad med styrke er ikke det jeg pleier, og det er heller ikke det beste. Men jeg skal ut å reise i slutten av uken så da måtte det bli slik. Hver uke setter jeg opp en trenongsplan i hodet som jeg prøver å følge så godt det lar seg gjøre. Ofte blir den ganske lik fra uke til uke. Lager du treningsplan? 


Det ble nærmest en treningsøkt da jeg kom på jobb idag også. Mannen kom med henger og hjalp meg med å rydde lager og ute. Et hengerlass med paller som har samlet seg opp iløpet av viteren og masse papp. Lenge leve grûnderlivet:) Tusen takk for hjelpen min kjære♥

Imorgen drar jeg til Amsterdam/Riviera Maison showroom på innkjøp. Mye å gjøre før jeg er klar til å reise så jeg får hive meg rundt.

Nyt onsdag videre fine lesere!

Margitklem♥

1 kommentar

Siste innlegg