Klar fro Amsterdam tur!

Endelig kunne jeg sette rompa nedpå! Dagen har gått i ett i hele dag. Trening, jobb, middag, lek med barna, leggetid, husarbeid og klargjøring for tur. Nå er kofferten pakket og klærne til barna lagt frem. Ja, mannen liker å ha outfittene klare til barna:)

Det er endelig duket for denne sesongens tur til Amsterdam. Siden jeg har vært så forkjølet har jeg utsatt den litt, men nå er jeg frisk. Gleder meg til igjen å ta turen til Riviera Maison sitt showroom. Nå skal det handles jul! Ja, det er tidlig men herremin så deilig å ha dette klart allerede nå. Høsten er stressende nok og jul må vi ha i butikk. Vi solgte veldig bra med julevarer ifjor så iår skal jeg slå til enda mer. O Jul med din glede:)

Desverre kan jeg ikke vise for mye bilder derfra selv om kamera er med. Jeg kan vise når det nærmer seg da. Dette er fordi mange er ute etter å herme etter de gode leverandørene. Nei, det vil vi ikke ha noe av så da holde vi kortet tett til brystet. Tross strenge regler så skal dere få være med meg på tur forde. Fredag skal jeg oppleve Amsterdam by♥

 

 

Litt fra denne sesongens RM kolleksjon.

Jeg får finne senga for imorgen skal jeg avgårde grytidlig!

Nattaklem♥

 

Siste innlegg