-Ut på tur-

God formiddag! Nå er jeg så uthvilt. Jeg sovnet med PC i fanget og halvveis ut i Orange is the new black episoden. Plutselig bråvåknet jeg av at det hørtes ut som at noen var inne på badet her. Helt i ørska stod jeg opp for å sjekke. Da skjønte jeg at det ikke var her, men på naborommet. Og jeg som trodde det ikke var noe naborom. Nachspiel nå, tenkte jeg? Uff?. Først hørtes det ut som de ommøblerte der inne før lydene gikk over til knirking og en jevn donkelyd. Du skjønner? Jeg gjemte hodet ned i puta og prøvde å sove. De ga seg ikke med det første for å si det sånn. Tilslutt sovnet jeg gudskjelov. 

Jeg våknet tidlig og spente på meg løpeskoene. Det er så mange fine hager og hus her. Jeg blir så inspirerte. Forresten! Jeg har delt noen på snap: drommeverden. Staksferdig med litt jobb, Amsterdam by venter. Denne gangen er kamera med. Deler bilder med dere senere, vakker by!

Noen sneak peak bilder fra showrommet til Riviera Maison. Der er det høst. Gleder meg til jordfarger, pels, rotting, lin, levende lys og masse masse fine nyheter♥ Men for all den, først skal vi prise sommeren. Nå er jeg klar for rosa rosa rosa og pasteller. Hva med deg?

Margitklem♥

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg