Gatelangs i Amsterdam

 

Amsterdam er en koselig by♥ Kanaler, små bruer, kanalbåter, smale gater, masse butikker og underholdning underveis. Byen er stor og jeg har gått på kryss og tvers mange ganer. Denne gangen var det min 3.gang så nå begynner jeg å føle meg litt “kjent”.


Jeg har ikke hatt mer enn 5-6 timer i byen hver gang så jeg har ikke tatt meg tid til å kjøre kanalbåt. Men det står på planen neste gang. Eller kanskje ikke neste gang siden det blir i oktober/november. Men om et år vil det være fint. Mulig jeg klarer å lure med meg mannen snart, det kan bli koselig. 

Overalt i Amsterdam sykler folk, vinter som sommer. Vi snakker ikke racersykler, men skikkelig bysykler hvor man sitter helt rett i ryggen. Så koselig:) Byen er veldig ren og fri for søppel. Flere ganger har jeg tenkt over at det er lite sneiper å se på bakken siden så mange røyker. Det er superkoselig å sitte på en cafe rett ved en kanal og bare nyte. 

-Bushdoctor! Jeg måtte bare. Uff!-


Nydelig “sommerdag” vi har hatt idag! Fra morgen til kveld har vi tilbragt dagen ute. Jentene har fått noe ute som de koser seg sånn med. Og resultatet er blitt så bra! Jeg titter innom igjen imorgen med bilder til dere. Kan tenke meg det er flere småjenter som vil la seg inspirere, eller mammaer:)

En date med sofaen nå så er vi der♥

Superklar for mandag og ny uke. Denne uken blir SUPER! Mye å planlegge og fikse, så følg med:)

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg