Min kveld er hellig!

Middagen er ferdig inntatt, det er nesten like mye mat på gulvet som på bordet. Ungene tripper etter å få gå fra bordet. Storesøster og lillesøster tar hver sin asjett som de setter på benken over oppvaskmaskinen. En kjapp vask av hender og munn før de fyker avgårde. Mer lek og moro. Jeg rydder av bordet og koster opp maten på gulvet. Lager meg en kopp kaffe og går ut til jentene. Solen varmer i ansiktet. Latteren sitter løst hos de små, så godt å se søskenkjærligheten mellom de. Vi leker og leker. Hverdagslykke♥

Det nærmer seg Barne-Tv tid, men først skal små kropper dusjes. Hver sin Elsa nattpysj og de er klare. Barne-Tv og kveldsmat, stillheten senker seg. Jeg sniker meg inn på vaskerommet og setter på dagens maskin. Bretter en haug med klær og rydder bort. Det er fortsatt stille i stua og maten er spist opp. Perfekt. Oppvasken står fortsatt på benken og kjelene på ovnen. Jeg rydder kjøkkenet, tar opp brød og middag til dagen etter. Tiden er inne for kos. Jeg setter meg i sofaen med en jente i hver armkrok og ser siste del av Barne-Tv med mine.  Klokken nærmer seg 19, leggetid for vesla. Natta til storesøster, tannpuss, lese bok og synge sang. Vi sier natta. Tid for lesing med storesøster. Hun er blitt så flink! Tannpuss, flette håret og en fin samtale med store jenta mi. 

Klokken er halv åtte og min kveld starter♥ Det er da jeg stort sett har tid til dere fine lesere. Noen kvelder må jeg løpe fra det ene rommet til det andre: lillesøster hadde ikke sovnet alikevel, storesøster vil ha vann, må fortelle meg noe, tisse. Ja, dere kjenner dere kanskje igjen? Det er da jeg har kortest lunte og må telle til 10. Når tiden er inne og min kveld starter så er tålmodigheten min borte. Sånn plutselig! Jeg har aldri satt mer pris på kveldene som etter jeg fikk barn. Ingen å ta hensyn til, ingen som trenger hjelp, ingen som vil ha min oppmerksomhet, ingen ditt og datt. Vi mammaer trenger litt me-time. Tid for å samle tankene, senke tempo og slenge bena høyt. 

Det er fantastisk å få være mamma, da kan jeg sette ekstra stor pris på kveldene mine♥ Hverdagen kan være hekstisk, men det gjelder å nyte de små øyeblikkene. Det er de som er selve livet!

Lag deg en deilig kveld. Her er det Kardashian på Tv og jeg ligger nærmest i vannrett stilling. Vel fortjent♥

Min kveld er hellig, hva med din?

Imorgen viser jeg mer av den nye sofakroken, kom på at det har jeg ikke gjort. Må gjøre det nå før jeg gjør om igjen:)

Margitklem♥

4 kommentarer
  1. ja er du gal? uten alenetid hadde eg gått på veggene til tider.
   Nå er eg jo alene hele tiden…alikevel er eg glad for alenetid etterjobb med masse mas og kunder og mye greier og konstant personlig service, hyggelige ord,info og smiling…..da er det ekstra godt å komme hjem å bare slappe av…senke skuldrene og bare……være
   nyte kvelden din

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg