Gründerposten: Fulgte drømmen og skapte min Drømmeverden

Jeg har lenge tenkt på å lage en egen spalte her på bloggen. En stor del av mitt liv vier jeg til Drømmeverden. Ikke denne bloggen med samme navn, men min butikk. Butikkens navn kommer fra blogging, visste du at jeg har blogget i snart 7år? Nei, tenkte meg det. Jeg startet en blogg da storesøster var liten og jeg var i permisjon, det var da jeg fikk utløp for min interiørinterresse. Nybygget hus i en alder av 25år, en kreativ sjel og mange ledige timer gjorde sitt. Jeg sydde gardiner, puter, malte møbler, snekret, flyttet rundt på møbler og laget blomster dekorasjoner. Det var den gang jeg hadde tid til å være kreativ.

Vi solgte huset, flyttet “hjem” igjen og startet prosjektet Villa Drømmeverden som vi nå bor i. Jeg sa opp den trygge jobben med ganske god lønn, spennende utfordringer og muligheter for å vokse seg oppover i markedet. En bachelor i økonomi hadde jeg fått meg mens vi bodde utenbys og jobbmulighetene var der. Men var det det jeg ville? Jobbe på kontor, jobbe for andre, jobbe med økonomi. Nei, jeg hadde en drøm i magen. En dag ville jeg starte mitt eget og det skulle innebære interiør.

Start egen butikk, sa mannen. Ordene festet seg og jeg klarte ikke legge det fra meg. Drømmen spant videre og jeg startet å undersøke kostnader, leverandører, muligheter, lokaler. Jeg fant fort ut at det ble dyrt og risikoen ganske høy, låne penger for å bygge opp noe nytt er ikke nødvendigvis det beste. Hva gjør man for å unngå de største kostnadene? Jo, man starter butikk i fjøset hjemme. Lave faste kostnader er gull. Høsten 2010 så butikken i fjøset dagens lys etter mye oppussing og vasking. Det hadde jo tross alt vært dyr i fjøset en gang. Reisen avsluttet ikke i fjøset, det var bare starten. Jeg har utvidet butikken to ganger etter det. 

Butikkens navn er mannens ære. Jeg var innom det meste av navn før han foreslø Drømmeverden. Bloggen min hadde den gang noe med Drømmeverden å gjøre, men han mente også at jeg levde i min egen Drømmeverden. Jepp, min egen rosa lille interiør Drømmeverden:)

Drømmeverden har ikke bare vært en Drømmeverden, det kan jeg love deg. Det er beintøft å starte noe eget, og ingenting kommer gratis. Du må stort sett gjøre alt selv, det meste av tjenester og hjelp koster penger og det er det ikke rom for i økonomien. Det meste av fritid går med til jobb, ihvertfall i starten. Det er derfor man sier at det blir en livsstil. Liker du ikke å jobbe mer enn du må så er ikke dette livet for deg. 

Fjøset før oppussing:

Nesten ferdig oppusset:

Disken i gårdsbutikken på åpningsdagen:)

Min nye spalte her på bloggen som jeg har døpt Gründerposten vil omhandle livet som gründer. Jeg vil dele mine erfaringer, oppturer og nedturer, reisen så langt og noen tips på veien. Kanskje du går med en gründer i magen? Ja, da håper jeg dette kan hjelpe deg. 

Jeg håper denne posten kan nå ut til flest mulig ved at du hjelper meg. Del gjerne dette på din facebook side:) (del det direkte rett under her)


Idag har jeg stylet en del her hjemme. Soverommet har fått seg en light oppussing. Jeg viser deg i neste innlegg. 

Imorgen torsdag gjentar vi suksessen fra ifjor med Damenes Aften i Åmot kl.18-21. Mange holder åpnet for deg med mange gode tilbud. Jeg lover gode tilbud i Drømmeverden. Håper vi sees?

Lille-lørdag klem fra denne kanten♥

2 kommentarer
  1. Så flott å høre at du har fulgt dine drømmer og fått det til 🙂 Jeg har ikke vært innom bloggen din før, men vet du hva… Jeg har lenge gått og tenkt på å gjøre noen av hobbyene min om til noe jeg kan leve av. I dag har jeg hørt på flere spennende podcaster om grunderlivet mens jeg vasket hus. En liten titt innom blogglisten og der så jeg navnet på bloggen din og klikket meg inn… Det er utrolig flott at du vil dele dine erfaringer med å starte for deg selv. Tenk hvor mye vi kan lære av andres erfaringer. Jeg gleder meg til å høre mer om hvordan du har kommet dit du er i dag og jeg deler veldig gjerne innlegget ditt 🙂 Ha en herlig fredagskveld! Klem fra Nina

  2. Åh! Så inspirerende innlegg!! Ja, går med en drøm i magen! Så da er det bare å jobbe på!:) flere innlegg av denne typen!:)

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg