-Kickin It-

God morgen♥ Min beste start på dagen må være de dagene jeg får svettet fra meg før jeg starter arbeidsdagen. Det er digg å kjenne at man lever, men det er ikke eneste grunnen til at det er en god start. Jeg får startet kroppen skikkelig igang og det gir meg så mye ekstra energi. 

Jeg trenger å samle energi for å få unna alle arbeidsoppgavene mine. Den beste energien får jeg fra trening. Og sunn og næringsrik mat. Frokost er dagens viktigste måltid. Jeg er aller mest glad i frokost i form av youghurt, nøtter og bær. Idag laget jeg min nye favoritt! Vil du prøve?

Vanilje kesam♥ cottage cheese♥ bar♥ valnøtter♥ kokos

Bland 50-50 med vaniljekesam og cottage cheese. Fyll på med bær og valnøtter. Strø litt kokos over. NAM!


Jeg får komme meg ut på tur før jeg skal ned og style butikken ferdig. Igår gikk dagen med til ommøblering og påfyll av nyheter. Utrolig hva jeg får til når jeg bestemmer meg for noe. Alene flyttet jeg om på møbler, utstillinger og skrudde opp hylle. Ha! Hvem trenger en mann? Eller en vaktmester? Nei, jeg er så sta og finner en indre styrke når det gjelder. Som butikkeier må man gjøre mye selv, allle tjenester koster og det gjelder å velge de viktigste utgiftene. Mer om det senere forresten!

Ta fatt på dagen og gjør den fin:)

3 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg