#MØKKAKJERRING

En altfor sen hilsen til dere♥ Har fridagene til nå vært fine? Jeg tok helt fri igår fra alt, det var jo arbeidernes dag:) 


Jeg har ikke ligget på latsiden av den grunn. Her har det vært full fart i svingene. Bokstavelig talt. Jeg og jentene har vært å sett på pappa´n kjøre bakkebilløp med a Olga. For de som er nye her inne så er Olga navnet på rallybilen. Hvorfor? Det var det navnet jeg først kom på i fult sinne da den rullet inn i garasjen første gang. Eller den rullet ikke inn for det som kom inn var et tomt karosseri. Han har brukt litt mange timer i garasjen for å bygge opp bilen, til tider for mange. Kremt kremt! Olga er en gammel dame i 40 åra med brede hofter. 

Noe av det som har vært mest stas for vesla var å ta bussen, satt så stolt ved siden av storesøster. Hun passet på, satte på setebeltet og ba lillesøster sitte helt stille. Hun tar bussen hver dag til skolen, så dette var hennes område. Jeg tar mange bilder hver dag, naturlig nok er en del av de av jentene. De smiler, stiller opp og liker seg foran kamera. Nå vil Pernille også lære og tar gjerne bilder av meg. “Mamma, ta av deg solbriller og smil, da er du finest!” Snakk om å møte seg selv i døra.

Olga i farta!

Ser du logoen på panseret? Jepp, Drømmeverden er hovedsponsor. Haha! 

Nå skal jeg legge meg sammen med mannen. Han er endelig min igjen, ihvertfall for en liten stund. Før Olga skriker etter kjærlighet og omsorg. #møkkakjerring 🙂

Wee! Bonus søndag imorgen, det kan jeg like!

 

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg