-Take time to smell the roses-

Sekunder blir til minutter, minutter til timer og timer til dager. Dagene blir til uker som igjen blir til et år. 52 uker. Vi er alltid på vei et sted, fra det ene til det andre. Men er vi flinke til å nyte her og nå?

Nydelig strikket genser med blonde detaljer finnes her

På jobb idag snakket vi om at tiden flyr så fort. Ja, den flyr rett og slett ifra oss. I mine uker synes jeg det stort sett er mandager og fredager. Starten på en uke og starten på hgelgen. Noe som hendte for veldig kort tid siden viser seg at skjedde i august. Faktisk! Og før vi vet ordet av det så er august her igjen. For ikke å snakke om julen. Jeg grøsser nesten litt med tanken. Ikke det at jeg gruer meg til jul, for en mer juleglad kjerring skal man lete lenge etter. Men jeg er ikke klar for jul. Ihvertfall ikke enda. La oss ha en fin sommer først.

Jeg prøver bevisst å holde igjen tiden litt og nyte gode stunder. Eller #hverdagslykke som jeg liker å kalle det. Det kan være så enkelt som nytraktet kaffe på morningen, en liten kropp som vil sitte på fange og lese en bok, frokost sammen med familien, en skogtur, en god samtale med jenta mi, nye varer i butikken, en koselig mail fra fornøyd kunde. Ja, listen min er lang.

Tenk om en uke har jeg en jente som fyller 7 år. 7 ÅR! Jeg synes det ikke er lenge siden jeg hadde en liten jente og skolestart var langt der fremme i det fjerne. Nå er hun snart ferdig med første skoleår og har lært seg å lese. Jeg husker den siste graviditeten som om det var igår, nå er hun 2 år og skal klare alt selv. Det er når man får barn at man virkelig ser hvor fort tiden flyr.

Nyt øyeblikkene her og nå. Min oppfordring til deg: Take time to smell the roses!

Vi må minne hverandre på dette i en hektisk hverdag. Del dette innlegget med dine facebook venner for å minne på!

3 kommentarer
  1. Utrolig viktig at du tar dette opp! Må huske på å bare slappe av, leve i nuet, nyte de herlige øyeblikkene med venner og familie i en ellers hektisk hverdag! Skynd deg med å elske mennesker, for de går bort så altfor fort. Takk for påminnelsen 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg