Innred med farger

God kveld♥

En liten tur innom for å gi dere et lite tips når det kommer til farger i hjemmet!

Jeg har laget en sak om dette sammen med Side 2. Kjempestas å bli spurt, tusen takk! Saken kan du lese her.

Vi valgte å bruke enkle, lyse og rene farger da vi bygget huset. Alle rom i huset går i hvitt, grått og beige. Jordfarger. Dette gir meg sammen med møbler i hvitt, drivved og linstoff et rent lerret å jobbe med. Puter, gardiner og tekstiler er holdt i samme skala: hvitt og lin. Om man ikke gjør noe mer ut av hjemmet enn dette synes jeg det fort kan bli litt tamt og kjedelig. Derfor innreder jeg med litt farger i tillegg.

En enkel, rimelig og grei måte å innrede med farger på er å endre noe ting etter sesong og humør. Tilføy 1-3 puter, en brikke/løper, telysholder/kubbelys og blomster i en farge. Det utgjør en stor forskjell. Jeg bruker gjerne blått til vinteren, rødt til jul, burgunder/lilla til høsten, rosa til sommeren osv. Og gjerne en pute med mønster i samme skala. Sofakroken vår endres etter sesong/høytid. 

Noen bildet fra det siste året for å illustrere.


To slitne jenter som sovnet på et blunk her i huset. Vi har vært på sirkus. Jeg blir så imponert over store deler av showet! Har ikke vært på sirkus siden jeg var liten. Minner. Vesla var veldig flink, satt stort sett stille med store øyne. Ved veis ende begynte hun å turne og herme etter akrobatene. Herremin så skjønn:) Storesøster var i 100 under hele showet, hun elsker sirkus. Det var i over 2 timer og det synes jeg ble litt i lengste laget. Men men.. 

Nattaklem fra denne kanten

5 kommentarer

Siste innlegg