-Leather & Glam på soverommet-

 

Sponset produkt

Happy Søndag♥

Soverommet har fått en liten touch up. Mai måned, solen skinner og vi nærmer oss sommer. Da er det deilig med forandring og lysere farger.

Rommet i seg selv har ikke fått noen forandring. Jeg er så fornøyd med den mellombrune tapeten vi har i hele rommet. Veggen bak sengen har et mønster med touch av sølv. Fint med litt glam:) Det er rimeligere og letter å gjøre om ved hjelp av tekstiler. Jeg har sagt det før og sier det igjen: tekstiler gjør utrolig mye med uttrykket!

Jeg er så heldig å ha fått en ny griselekker sengegavel. Den er trukket i hvitt imitert skinn og har diamant knapper. Jeg digger at den er så glam, akkurat som jeg liker. Denne sengegavelen og andre lekre sengegavler finnes hos Trendy Living til rabatterte priser.  Den hvite sengegavelen lager en sommerlig touch på soverommet sammen med hvite tekstiler, litt rosa og sølv. 

Sengeteppet med klassisk diamant mønster er fra Lexington. Jeg synes det er så vanskelig å finne et fin sengeteppe. I nesten 6år hadde vi et midlertidig brunt sengeteppe, ble altså litt lenger enn planlagt det. I vinter kledde jeg soverommet i vinterdrakt med puter og pledd i pels, men det måtte nesten vike nå som det er sommer. Greit med et sommer teppe og et vinterteppe:) Lexington sengeteppe finnes her.


Jeg får kaste i meg kaffekoppen og komme meg ut på løpetur. Idag skal eldste jenta feires, hun fyller 7år imorgen. Det meste gjorde jeg klart igår, nå er det kun dekorering av marsipankaken igjen. Det ville hun være med på:) Koselig å få litt hjelp. 

Det siste døgnet har vi brukt på bilkjøring og klargjøring av sommercampingen vår. Nå er vi klare for sommer og sol:) 

Bursdagen har et tema, bestemt av bursdagsbarnet såklart. Bilder skal dere få.

Lag en fin søndag, jeg får komme meg ut.

3 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg