-Frost bursdag og ingen bakemester-

Endelig var dagen her. Eller dagen er ikke før imorgen, men idag var det duket for feriring. Det viktigste kanskje for et barn?

Pernille fyller 7år imorgen. Hun hadde vondt i magen før gjestene kom, men det gikk like fort som det kom. Jeg tror det var sommerfuglene som gjorde henne et puss:) Tema for bursdagen har vært bestemt lenge. Som veldig mange andre jenter på denne alderen er Frost det store. Spesielt Elsa. 

Hovedfargen i frost er turkis-blå, så da ble det det. Føltes som jeg skulle dekorere for en fremmed. Blått er nytt her i huset, jeg har jo tross alt 2 små prinsesser. Ifølge de selv ihvertfall. Jeg koste meg med å kjøpe inn og fikse til burdag. Dette er helt innenfor min Drømmeverden:)

Kakene bakte vi selv denne gangen. Jeg angret bittert underveis da jeg kjevlet ut marsipanlokket for 3.gang og forsøkte å flytte det over til kaken. Sprekker og hull. Mor selv koker innvendig, frustrasjonen stiger og det smeller fra bursdagsbarnet: “mamma du er ikke så veldig flink til å bake!” Jeg valgte å ikke svare på den, men konsentrerte meg om å få det hersens marsipanlokket på kaken. Pernille laget mange turkise blomster og snøkrystaller. Hun skal visstnok bli baker sier hun. Etter å ha fått en del pynt på kakene steg humøret og vi fniste og lo. High five og ny kommentar fra Pernille: “Mamma, du er kjempeflink til å bake!” Den er helt innafor. Haha! 

Lyseblå sizoflor løper- blå ballonger- Elsa servietter og lyseblå RM lys. 

Desverre var det lite bilder av bursdagsbarnet. Hun var mer ute enn inne. Byttet flittig mellom Anna kjole og olabukse outfit. Ny sykkel i gave gjorde sitt. Hun kunne ikke sykle i kjole:)

To slitne foreldre som ligger rett ut på sofaen. Litt Tv titting så er det lading til morgen dagen. Så mye fint som skal pakkes ut i butikken imorgen. Weee! Vi snakker sommer interiør♥

En liten jente sovnet med et smil om munnen, det er det aller viktigste. Imorgen er det enda mer feiring!

øl

1 kommentar
  1. Kjmepeflotte kaker!!
   Og lekkert dekket:)
   Glad jeg ikke har småpiker nå etter at kakene ble så fancy i alle bursdager jeg, hehe, hadde ikke fått det til:)
   Ha en fin ny uke!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg