-Sommer i spisestuen-

God morgen? Fridag for de fleste idag. Da kan man ikke klage. Mai måned er en så fin måned, men desverre går den altfor fort. Mulig alle de røde dagene bidrar til den følelsen. 


Jeg har sagt det mange ganger før, men det kan ikke gjentsas for ofte:) Jeg ELSKER fargen corall. Enten det gjelder på klær eller interiør. Hele livet har jeg vært veldig svak for rosa, men det siste året har jeg falt mer og mer for corall. Rosa er fortsatt favoritt, men coralle er jo en variant av rosa så. 

Det er ikke så mye som skal til for å skape et nytt uttrykk i interiøret. Jeg bytter ut noen ting, tekstiler og blomster. Gjerne etter sesong. Nå som det er mai måned vil jeg ha mer farge og gjerne innen rosa sjiktet. Her hjemme har vi møbler i linfarget stoff og drivved treverk, som tilsammen gir en enkel og ren base å jobbe med. Tilføy noen fargede puter, brikker, telysholdere og blomster. VOILA!

Noe av interiøret som er brukt: Strikket corall pute// Zic Zac pute// Corall dekkebrikke// RM hurricane// Corall lykt// Sølv boller// Double Hurricane

 Vi er klare for en langhelg her i heimen, og avslutter med fullspekket 17.mai. Jeg er klar for roadtrip og har med masse fint stæsj i bilen. Litt styling med nye sommer farger. Dere skal få se:)

Jeg har fått tak i en kjempegod oppskrift på en kake som er perfekt til 17.mai. Den er super på flere måter, titt innom senere så deler jeg.

Tut og kjør!

 

3 kommentarer

Siste innlegg