1 uke på 3 dager!!!

God morgen♥ Denne uken har gått altfor fort og hatt altfor få timer. Prøv å jobbe inn en uke på 3 dager. Det har jeg gjort.

Om det gikk? Nja, nesten. En super effektiv uke ble det og nå tar jeg en velfortjent ferie. Alt på jobben skal nå være på stell, det samme gjelder for heimen. Koffertene er pakket og vi er på vei ut døren. Spania next!

I en travel hverdag er frokosten noe av det viktigste for at jeg skal fungere bra. Jeg går aldri ut døren uten frokost i magen. Min favoritt er en blanding av bær, youghurt, cottage cheese og nøtter. Men innimellom er det godt med noe annet også. Slik som disse Banana Oatmeal cookiesene. De inneholder både banan og havregryn, noe som metter godt og gir god næring. Jeg har delt oppskriften tidligere her. 

Jeg får hive i meg siste kaffeskvetten og komme meg ut døren. Pernille skal følges til bussen før vi durer av gårde. Ja, også må vi innom og nusse litt på veslemor. Hun sover hos besteforeldrene, greit med en unge mindre på akkurat denne morningen. Jenete skal være hjemme og bli skjemmet bort:) Nei, nå maser mannen om at jeg må raske på. Jada, jada?..

Vi blogges fra Spain! 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg