Trøbbel i Paradis!

Da er vår mini ferie ved veis ende. Dagene har gått altfor fort!

Idag har ikke været vært så bra. Våkne opp til overskyet og duske regn, hva gir du meg? Denne dagen var satt av til bare kos og avslapping, eller til fri disposisjon som det så fint kalles. Planen var å ligge i vannrett stilling fra morgen til ettermiddag, men slik ble det ikke. Det er ikke lov å regne i paradis er det vel? Vi er vel alle av samme oppfatning: det regner aldri i syden? Vel, vel det var bare å brette opp ermene og ta imot dagen slik den kom. Å tusle langs strandpromenaden, titte i butikker, ta en matbit og bare kose seg med fine folk. Det er en deilig søndag det også:)

Siste kvelden er nå over og vi er klare for å køye. Bussen går kl. 05.00(!) imorgen. Greit med noen timer på øyet. Det har vært deilig med en liten ferie, men nå savner jeg senga mi. Fy så vonde senger det er her, og ingen dyne. Jeg elsker å sove med dyne! Den største gleden med å komme hjem må være de to små håpefulle. Noen dager uten de er mer enn nok. Mammahjerte gleder seg♥

Desverre er det ikke blitt så mye blogging, nettet her faller ut hele tiden og da går jeg lei. Jeg har flere bilder på lur. Kveldens outfit ble en deilig mønstret bukse og glitter topp. Buksen finnes her og toppen her.

Jeg har stylet om til sommer hjemme. Gleder meg til å vise dere imorgen. Nyt bonus-mandagen:)

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg