Frost Bursdag vol.2

Ikveld smakte go´stolen ekstra godt. det tar på med bursdag-feiring!

Pernille fylte 7år for et par uker siden og da hadde vi Frost bursdag her hjemme, den kan du se her.  Idag var tiden inne for barnebursdag sammen med en klasse-venninne. Samme tema som regjerte idag: Frost. Jeg tror det vil være det samme tema på samtlige bursdager til alle klasse-venninnene dette året:)

Bordet dekket vi enkelt og greit med papirduk, papp og ballonger. Svusj i søpla når festen var over. Vi valgte glass fremfor plastglass for å unngå de helt store brus-utover-hele-duken. Etter pølsefesten serverte vi Frost-sjokoladekake, cupcakes med blå smørkrem, fruktspyd og marsmellows Olaf. Vi fant fort ut at kake og cupcakes var unødvendig, men spyd var populært! Fruktspydene har brun sjokolade og blå sjokolade på. Er ikke Olaf spydene fine? Et kreativt innslag som imponerte meg. Tusjene er spiselige og kjøpt på Panduro. 


(Mange fine bilder av en flott jentegjeng, men siden jeg ikke har spurt om godkjenning fra foreldrene så vises de ikke her)

Det er lov å være blid med Else på Tv, så skal jeg finne køya. Bena verker etter en lang dag som er gjennomført 80% i horisontal retning.

Vi blogges!

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg