-Velkommen Sommer og velkommen inn i vår hall-

Hei mandag og ny uke! Jeg anser meg ikke som værsyk, men nå kjenner jeg at jeg begynner å bli det. Velkommen juni, den første sommer-måneden. Men hei hvor er sommeren? Idag har det blåst nordavind fra alle kanter. Utenfor butikken fløy puter, pledd og klær helt vilt. Utemarkedet ble flyttet inn, varmepumpa slått på igjen og jeg varmet meg på kaffe mellom slagene. Nå ønsker jeg meg varme og sol mer enn noe annet. Lengter etter å gå i kjole og sandaler på jobb, sommer-garderoben min skriker etter å bli luftet.

Apropo garderobe. Jeg er så innmari glad i garderoben vi valgte å innrede gangen med. Den er tegnet av meg og laget av samme møbelsnekker som bygde kjøkkenet vårt. Ikke bare er den vakker å se på, men den er så super praktisk. Jeg elsker detaljene og at den er så lekker og herskapelig, akkurat slik jeg liker. Men den rommer mer enn du aner. Her samler vi alle skoene våre, jakker, uteklær, treningstøy, treningssko, sekker/bager og skuffene rommer alt av luer, votter, skjerf, solbriller, hjelmer og paraplyer. ALT på ett sted her altså. Da slipper vi å traske inn i huset for å hente noe på vei ut døren. Stapp inn og lukk døren! Perfekt for meg som ikke liker å ha masse fremme, som fort kan se rotete ut. 

Skal du bygge hus eller pusse opp? Da ville jeg gjort plass for en slik stor garderobe, jeg kan ikke få lovpriset vår nok!

Jeg tror jeg må lage meg en kopp kakao og tulle meg inn i pleddet. Vinden suser ute og hadde det ikke vært for at det er så lyst ute så hadde jeg trodd det var høst. Ja, det skal jeg. Koselig er det lell♥

Margit♥

5 kommentarer
  1. Hei!
   Så fin garderobe!! Vi skal bygge og tenker litt på lignende garderobe… Kan jeg spørre om målene på denne, ca lengde og bredde/dybde?
   Mvh Lene

  2. Hei Det er veldig fine skap.
   Hvor mye kostet den og kan du dele navet eller kontakt informasjon på de som lagde dette fint skapet deres.
   Jeg vil gjerne ha en sånn på soverommet og i gangen å.vennelist svar meg jeg ville ha satt stor pris på det.
   Mvh Amina

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg