-Værsyk av smalltalk-

 

Hei og god tirsdag♥ Idag var en slik dag hvor man aller helst ville tre dyna over hodet igjen og bare ligge i senga og høre på regnet. Med to små i hus er det en dårlig idé. Selv om jeg hadde villet sove tror jeg sjansen for at de ville gjort det samme hadde vært liten. Skole, barnehage og jobb kalte også, så det ble med drømmen.

Jeg gidder sjelden å klage over været eller bry meg, men nå skal jeg ærlig innrømme at jeg blir litt preget. For vi er i juni måned eller? Hallo! Sommergarderoben min skriker etter å bli luftet, og humøret er alltid litt lettere når solen skinner. Vi som driver butikk er også avhengig av at de forskjellige årsitende skifter slik vi er vant med. Det er ikke like lett å selge sommertøy når det sprutregner og blåser surt. Heldigvis kan vi style hjemmet vårt sommerlig. Det hjelper på mitt humør:)

Hva snakker vi nordmenn om når vi skal smalltalke? Jo, VÆRET! Siden jeg driver i servicebransjen (les: butikk) så blir det mye smalltalk, altså snakk om været. Til vanlig går dette inn det ene øret og ut det andre. Men nå har jeg hørt om det kalde været i over en måned. Nå ønsker jeg meg trope varme så jeg kan høre om hvor varmt det er ute. Og det mens jeg jobber inneog ikke får så mye som en solstråle på meg:)

Ikveld skal jeg tenne masse lys og drikke noe varmt. Det er lov å nyte slike dager og gjøre det beste ut av det. Jeg er glad for alle pengene jeg sparer på uteblomster, hagen er fortsatt ikke plantet i år.

Regnværsklem fra Margit

 

1 kommentar
  1. Du og du… Vi sitter på samme bord i bryllup der du forteller om nytt hus, og bare noen dager etter – når jeg googler rundt for inspirasjon – oppdager jeg tilfeldigvis at det er du som eier den flotte interiørbloggen. Jeg burde ha utnyttet tiden bedre til gode råd 😉 Så flink du er. Lykke til 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg